Folkmening.se – ”Vad anser svenska folket”

Folkmening.se är en ny plattform:

Folkmening.se är en partipolitiskt oberoende folkrörelse. Vi eftersträvar neutralitet och objektivitet i våra frågeställningar. Frågorna formuleras utifrån  ambitionen att de inte skall vara ledande.

Du kan bara rösta en gång per fråga från din dator eller din mobil. Om du är osäker på hur du ska rösta i enskild fråga, så vänta tills du känner dig säker och återkom till frågan senare. Du kan bara rösta JA eller NEJ. Har du inte tagit ställning så kan du alltid återkomma när du vill.

Om du har en egen fråga du skulle vilja dela med dig av så är du varmt välkommen att skicka den till Folkmening.se. Vi förbehåller oss dock rätten att utse de frågor som vi anser har relevans för Folkmening.se. Vi förbehåller oss även rätten att omformulera din fråga om så behövs, utan att kärnan i frågan blir lidande.

Vi garanterar din anonymitet och vi tar tydligt avstånd ifrån all form av åsiktsregistrering eller annan form av insamlande av privata uppgifter. Det ligger inte, på något vis i vårt intresse.

Vår ambition är att få veta vad svenska folket egentligen tycker i olika frågeställningar, samt att få dela med oss av svenska folkets samlade mening till svenska folket själv.
folkmening

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s